• Dječije igralište Trebinje i OŠ „Petar II Petrović Njegoš“ Bileća

  21.12.2020

  Dječije igralište Trebinje i OŠ „Petar II Petrović Njegoš“ Bileća

  EKI Trebinje je krajem prošle godine, zajedno sa Gradom Trebinje i MZ Banjevci učestvovao u projektu rekonstruisanja i opremanja dječijeg igrališta i stadiona u ovoj mjesnoj zajednici.

  Akciji uređenja i narandžastoj EKI družini su pritekli u pomoć mještani MZ Banjevci, ali i njeni najmlađi stanovnici, kojima je ova donacija najvećim dijelom i namijenjena. Za mališane su do sada postavljeni tobogani, ljuljaške i klackalice. Stadion je dobio ogradu, klupe a rekonstruisani su postojeći golovi i koševi. Oduševljenje mališana iz ovog naselja se nije moglo mjeriti riječima. MZ Banjevci ali i grad Trebinje su na ovaj način dobili kompletno dječije igralište koje će koristiti ne samo najmlađi stanovnici ove mjesne zajednice već i djeca iz grada i okolnih naselja kao i sportski klubovi koji budu htjeli da treniraju na otvorenom.

  U sklopu istog EKI-jevog projekta „EKI u zajednici“, obnovljeno je i školsko dvorište OŠ „Petar II Petrović Njegoš“ u Bileći. Donacijom i postavljanjem novih kućica sa toboganom, ljuljački, farbanjem klupa, školsko dvorište ove škole je dobilo potpuno novi, ljepši izgled i funkcionalnost, a najmlađi školarci su dobili svoj kutak za igru.

  Kontakt forma

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.